Új zagabo honlap és kollekció 2019-09-27 – Kategória: Design

Nagy dolgok történnek a zagabo 10. évében, és a legnagyobb most kezdődött el: új honlapot és webshopot indítottunk. Ráadásul ezzel együtt jelent meg az új Nordveev őszi/téli kollekció, amelyet mostantól számítógépről és mobilról egyaránt kényelmesen böngészhetsz a többi korábbi zagabo kollekcióval együtt. A webshopban vásárolhatod meg magadnak a kiszemelt zagabo esőkabátod, amit Magyarországon ingyen szállítunk ki Neked! Összegyűjtöttük Neked a legfontosabb újdonságokat a honlappal kapcsolatban.

Webshop

A Shop menüben női, férfi és gyerek zagabo esőkabátokat rendelhetsz pár kattintással. A kiválasztott zagabo darabokat Magyarországon ingyen szállítjuk ki Neked, de természetesen az Ylka Design Stúdióban is átveheted személyesen, ha úgy kényelmesebb számodra. Jelenleg banki átutalással vagy utánvétellel (ennek 2000 Ft plusz költsége van) tudsz fizetni. Az esőkabát kiválasztásában a termék oldalán mérettáblázat is segít, kérdést is tehetsz fel számunkra, sőt, a MyRaincoat szolgáltatással egyedi méretet, színt és további opciókat is választhatsz.

Kollekciók

A legújabb Nordveev őszi/tél kollekciót és a korábbi kollekciókat a Kollekció menüben találod meg. A Nordveev kollekció darabjait élőben az Ylka Design Stúdióban tudod megnézni. Ha megtetszik valamely kollekciós darab kérdezhetsz Tőlünk az adott ruháról is a „Kérdezz erről a termékről” linkkel vagy hozzáadhatod a Kívánságlistádhoz a szett oldalán található szívecskés gombbal, és később több darabot összegyűjtve Kívánságlista menüből írhatsz nekünk kérdéseket. A kollekciós darabokat nem tudod kosárba tenni, mert a webshopban csak esőkabátok szerepelnek, de természetesen egyeztetés után a kollekciós darabokat is el tudjuk Neked készíteni és házhoz tudjuk szállítani.

Kérünk, segíts nekünk még jobbá tenni a honlapot. Várjuk kérdéseidet és észrevételeidet, Írj nekünk bátran! Jó böngészést!